+38164 64 39 766 vilaplamenac@gmail.com

 Gosti Vile Plamenac imaju mogućnost ishrane u hotelu ”Pepa” pod posebnim pogodnostima.

 Pokažite karticu Vile Plamenac i uživajte u domaćoj hrani i toploj atmosferi!

 CENA DORUČKA – 400,00 din/osobi ( odrasli i deca starija od 12 godina ).

 CENA RUČKA – 600,00 din/osobi ( odrasli i deca starija od 12 godina ).

 CENA VEČERE – 600,00 din/osobi ( odrasli i deca starija od 12 godina ).

 *Doručak – služi se od 7.30 do 10.30h. Kada za doručak ima manje od 20 gostiju, doručak se služi na klasičan način. U ponude je 10-12  vrsta jela ( slatki doručak, slani doručak-mlečni   doručak, suhomesnati program, prerađevine, posni douručak ) i napitak-čaj, mleko,   jogurt. Kada za doručak ima više od 20 gostiju, doručak se služi na bazi švedskog stola.

 *Ručak – se služi od 13 h do 15h. Ručak sadrži supu ili čorbu, glavno-kuvano jelo ( 2 jela po izboru ), salatu, hleb i dezert. Ručak se   uvek služi na klasičan način. Kao glavno jelo, u   periodu od 7 dana, može se naći u ponudi: gulaš sa makaronom, pileći krompir paprikaš, pasulj   sa kobasicom, ćufte sa rižom, svinjski krompir paprikaš, pečena piletina sa pireom i     graškom, musaka, kuvani kupus ( prokule ili svadbarski ),   leskovački uštipak sa prilogom, dinstani grašak sa mesom, sarma sa pireom, punjena paprika sa prilogom, dinstana junetina   sa rižom, pasulj   prebranac sa ribom, podvarak sa mesom, pileći pilav, grčko ćufte sa rižom, leskovačka mućkalica i slično. Kao salata, u periodu od 7 dana, može   se naći u ponudi:   kupus, kiseli kupus, pečena paprika, zelena salata, turšija, kiseli krastavac, paradajz, srpska, šopska, cvekla, mešana salata.

 *Večera – se služi od 18 do 21 h. Kada se služi na klasičan način, sadrži hladno predjelo, supu ili čorbu, glavno jelo ( 3 jela po izboru ),   salatu, hleb i dezert. Večera se služi na klasičan   način uvek kada imamo manje od 20 gostiju na pansionskoj večeri, u suprotnom   večera  se služi na bazi švedskog stola.

 POPUSTI:

– deca do 3 godine-koriste gratis obrok u odnosu na obrok koji roditelji plaćaju.

– deca od 3 do 8 godina koriste popust od 50%

– deca od 8 do 12 godina koriste popust 30%

– korišćenje obroka ili kombinacije obroka 5 dana i duže – 10% popusta.

– korišćenje doručka i večere na dnevnom nivou ( ishrana na bazi PP ) 950,00

– korišćenje doručka, ručka i večere na dnevnom nivou ( ishrana na bazi PA ) 1500,00

 PLAĆANJE: gotovinski, čekovima građana na odloženo do 100 dana, kreditnim i platnim

karticama ( VISA, VISA ELECTRON, DINA, MASTER i MAESTRO ), virmanski-avnsna uplata.

 NAPOMENA: Svi ponuđeni popusti i gratisi odnose se na korišćenje usluga ishrane za pansionske obroke, pravo na popuste za određeni broj dana korišćenja usluge pansionskih   obroka  ili kominacije obroka ( PP ili PA )   ostvaruje se samo uplatom celokupnog iznosa   prvog dana korišćenja pomenute/ih usluge/a. Ova ponuda važi isključivo za goste vile   „Plamenac“ na Divčibarama.

LOKACIJA

Restoran se nalazi na manje od 100m od centra Divčibara u podnožju ski staze “Centar”

Kontakt tel: 063/80 85 898, 014/3577 323